ALLT ANNAT ÄN LAGOM

ER SLUTBILD I FOKUS

Mitt intresse för visualisering är oerhört stort. Det är lika mycket en passion som ett yrke. Kvalitét är något som jag alltid eftersträvar och garanterar. Av erfarenhet har jag lärt mig att anpassa visualiseringar efter kundens behov där slutprodukten blir allt annat än lagom.

Att mina beställare är nöjda är A och O för min verksamhet. Ni är mina referenser, vilket jag tar jag väl vara på. Betalning görs tryggt efter att ni mottagit er produkt och känner er nöjda. Självklart erbjuder jag även konkurrenskraftiga priser.

TIDSÅTGÅNG OCH PRIS

En visualisering av den kvalitén ni ser under "START" brukar totalt ta en och en halv arbetsdag och enklare visualiseringar en dag. Exakt tid varierar beroende på olika faktorer så som underlag och antal ändringar. Önskas fler visualiseringar från samma område eller rum så går resterande bilder snabbare att skapa!

Skicka gärna en förfrågan om offert till info@akilles3d.se för en prisuppskattning eller ring 0704-771833.

ARBETSPROCESS

1. Överenskommelse
Efter att båda parter är överens om projektdetaljerna så skickas material såsom ritningar, skisser och modeller över till Akilles3D.

2. Modellering
3D-modellering påbörjas enligt handlingar. Förslag till kameravinklar och perspektiv tas fram samt enklare texturering.

3. Första granskningen.
Ni får ett första utkast. Här fastslår vi kameravinklarna samt detaljer ni vill ska synas eller ändras till nästa granskning skickas.

4. Visualisering
Materialsättning och ljussättning förfinas. Objekt såsom möbler, träd, inredningsdetaljer mm läggs in i bilderna.

5. Andra granskningen
Nu är illustrationerna nästan helt färdiga. Vi går igenom hela bilden en sista gång och vad som ska justeras innan leverans.

6. Leverans
Ändringarna från "Andra granskningen" utförs. En "final touch" görs. Produkten skickas därefter på önskat sätt till er.