ALLT ANNAT ÄN LAGOM

ER SLUTBILD I FOKUS

Vårt intresse för visualisering är oerhört stort. Det är lika mycket en passion som ett yrke. Kvalitét är något som vi alltid eftersträvar och garanterar. Av erfarenhet har vi lärt oss att anpassa visualiseringar efter kundens behov där slutprodukten blir allt annat än lagom.

Att våra beställare är nöjda är A och O. Ni är våra referenser, vilket vi tar väl vara på. Betalning görs tryggt efter att ni mottagit er produkt och känner er nöjda. Självklart erbjuder vi även konkurrenskraftiga priser.

TIDSÅTGÅNG OCH PRIS

En visualisering av den kvalitén ni ser under "START" brukar totalt ta två arbetsdagar. Exakt tid varierar beroende på olika faktorer så som underlag och antal ändringar. Önskas fler visualiseringar från samma område eller rum så går resterande bilder snabbare att skapa!

Skicka gärna en förfrågan om offert till info@akilles3d.se för en prisuppskattning eller ring 0704-771833.

ARBETSPROCESS

1. Överenskommelse
Efter att båda parter är överens om projektdetaljerna så skickas material såsom ritningar, skisser och modeller över till Akilles3D.

2. Visualisering
3D-modellering och materialsättning påbörjas enligt underlaget. Förslag till kameravinklar tas fram.

3. Kundens granskning
Ni får ett utkast att granska där ni meddelar eventuella ändringar som behöver göras inför slutskedet av visualiseringen.

4. Final touch
Ändringarna från granskningen görs. Materialsättning och ljussättning förfinas även.

5. Leverans
En "final touch" har gjorts. Slutprodukten skickas på önskat sätt till er. Vanligtvis via e-post.